Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Marca inregistrata

Denumirea getmusic, sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale SC Universal Music Romania. Ele pot fi utilizate numai cu acordul scris al SC Universal Music Romania si numai in legatura cu produse sau servicii ale SC Universal Music Romania. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Site-ul www.getmusic.ro este un serviciu gratuit, furnizat ca atare de catre S.C. Universal Music Romania SRL.

www.getmusic.ro  este un site in limba romana - canal interactiv de media - creat, dezvoltat si operat de S.C. Universal Music Romania SRL.

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul www.getmusic.ro  In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site. www.getmusic.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

Cumpararea unui produs de pe site-ul www.getmusic.ro se face sub angajamentul utilizarii acestuia in scop strict personal. Copierea, distribuirea ilegala sau folosirea produselor in orice alt scop fara acordul prealabil al autorilor / producatorilor se pedepseste conform legilor in vigoare.

Definitii si Conditii generale

1. S.C. Universal Music Romania isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.getmusic.ro.

2. Orice utilizare a acestui web-site sau a serviciilor sale va fi considerata o acceptare totala si neconditionata a termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

3. Acest website este disponibil public la adresa http://www.getmusic.ro. Universal Music Romania este proprietarul www.getmusic.ro.

4. S.C. Universal Music Romania isi rezerva drepturile de a modifica preturile produselor de pe www.gestmusic.ro. Acest lucru nu va afecta insa comenzile aflate in curs de livrare.

5. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin S.C. Universal Music Romania, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nicio parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de Universal Music Romania prin intermediul www.getmusic.ro. In cazul preluarii de informatii, aceasta se va face numai in conditiile impuse de prezentul document.

6. Firma S.C. Universal Music Romania nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca S.C. Universal Music Romania nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.getmusic.ro.

7. Continutul www.getmusic.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

8. Odata ce utilizatorul a primit link-ul de download pentru un produs, are 72 de ore la dispozitie in care il poate descarca. Dupa acele 72 de ore, acesta expira si daca nu a fost ultizat, consumatorul nu va avea dreptul la returnarea banilor platiti pentru respectivul produs.

Modalitati de plata

1. Plata  prin SMS
Pe www.getmusic.ro anumite produse pot fi cumparate prin trimiterea unui SMS cu codul indicat in pasii de plata. Costul SMS-ului depinde de produsul cumparat, este exprimat in euro si nu contine TVA.

In cadrul procesului de achitare a produselor achizitionate de pe site-ul www.getmusic.ro folosind plata prin SMS, SC Universal Music Romania SRL nu este responsabil pentru trimiterea unui cod de comanda eronat (altul decat cel specificat in pasii de plata) sau trimiterea mesajelor la alt numar de SMS decat cel specificat.

2. Plata prin CREDIT CARD
Pe www.getmusic.ro fiecare produs poate fi cumparat prin card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata (prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro). In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.  

In cazul platii produselor folosind cardul de credit sau de debit, intreruperea de catre utilizator a procesului de plata inainte ca acesta sa fie incheiat, fara reluarea acestuia, implica anularea comenzii dupa 60 de secunde.

Protectia datelor personale

Avand in vedere faptul ca Universal Music Romania SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 5398, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, Universal Music Romania SRL isi asuma obligatia de a nu face disponibile in nici un fel datele personale ale utilizatorilor fara acceptul acestora, dat in conditiile legii. Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi folosite de catre Universal Music Romania SRL numai in masura in care aceste persoane si-au exprimat in mod expres acordul lor in acest sens, in conformitate cu prevederile acestor Termeni si Conditii.

Datele dumneavoastra sunt prelucrate de Universal Music Romania SRL potrivit notificarii nr 5398 in conformitate cu Legea 677/2001 in scopul de reclam?, marketing ?i publicitate. Datele pot fi dezvaluite unor terti in baza unui temei legal justificat. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr 677/2001 printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa pe adresa Universal Music Romania SRL.

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale (actualizare, stergere) este UNIVERSAL MUSIC ROMANIA, strada General Dona nr. 16, corp A, sector 1, Bucuresti, cu specificatia "DATE PERSONALE - WWW.GETMUSIC.RO".

Pe site-ul www.getmusic.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. De asemenea, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea Universal Music Romania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Universal Music Romania numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

www.getmusic.ro este 100% un site anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele persoanelor care se inregistreaza pe site-ul nostru unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

Returnarea produselor fizice

In acest sens, vom respecta prevederile Ordonantei Guvernului nr. 130/2000  privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care cumparatorul (numai in conditiile actului normativ mentionat) are dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denun?area unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca in situatia in care considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese de la acesta, in conditiile legislatiei.

Limitarea responsabilitatii

Site-ul www.getmusic.ro si materialele aferente sunt oferite in starea se gasesc la momentul respectiv si numai in masura in care sunt disponibile.

Informatiile prezentate pe site-ul www.getmusic.ro , au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

SC Universal Music Romania nu este responsabila in niciun fel in cazul in care cumparatorul achizitioneaza un produs digital incompatibil cu telefonul sau mobil.

Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Universal Music Romania si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Universal Music Romania si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Cookies

Website-ul www.getmusic.ro foloseste cookies pentru a asigura o experienta de calitate a utilizatorilor sai. Cookies sunt folosite pentru memorarea produselor adaugate de utilziatori in cosul de cumparaturi, si pentru a retine detaliile autentificarii pe site pe durata sesiunii de utilizare a site-ului.

Informatii despre companie

SC Universal Music Romania SRL
Str. Gral Nicolae Dona, nr 16, sector 1, Bucuresti, cod postal 010782
Nr inreg Registrul Comertului: J40/4374/2006
CUI: RO18484140

Cont: RO17 CITI 0000 0007 2472 5007, Citibank Bucuresti
-