Cum platesc

Modalitati de plata

Plata online folosind cardul

Poti efectua plata online cu cardul de debit sau de credit, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, GetMusic foloseste GECAD ePAYEMENT.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in RON, la cursul de schimb al bancii tale.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePAYEMENT. GetMusic.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Plata instant prin SMS

Daca vrei sa cumperi melodii MP3 sau produse de personalizare a telefonului mobil intr-un mod rapid si sigur, iti punem la dispozitie metoda de plata prin SMS. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ca metoda de plata “Plata prin SMS”, iar pentru produsele selectionate, GetMusic va genera cate un cod unic si iti va da instructiuni legate de numarul scurt la care trebuie sa trimiti codul prin SMS.
Fiecare produs va avea un cod unic, iar pentru primirea tuturor produselor selectate trebuie sa trimiti cate un SMS cu codul indicat in dreptul produsului. Anumite produse necesita si trimiterea unui SMS de confirmare, fara de care plata nu se va considera incheiata si nu vei putea primi produsul.
Daca folosesti o cartela prepay, asigura-te ca dispui de suficient credit pentru achitarea integrala a produsului dorit. La plata prin SMS, costul unui SMS este de 0.5 euro. Pretul final este afisat in pagina de comanda in care sunt listate si codurile.
Codurile generate pentru produsele tale sunt valabile 72 de ore, dupa care nu va mai fi valid, iar SMS-urile trimise continand codul respectiv vor fi ignorate.

Plata ramburs

In cazul comenzilor care necesita livrare prin curier, este posibila plata produselor in numerar, la livrare. Vei fi contactat de catre curier pentru a stabili datele livrarii.

-