Zoot Sims - Zoot Sims And The Gershwin Brothers (Audio CD)

Zoot Sims And The Gershwin Brothers

Zoot Sims

Audio CD

  • Currently 0.00/5

Data lansarii: 03.02.2014

Casa de discuri: Concord Records

Genul muzical: Jazz (Jazz)

La comanda
Nr. Titlu Artist Durata
1 The Man I Love Zoot Sims 00:06:27
2 How Long Has This Been Going On Zoot Sims 00:02:17
3 Oh, Lady, Be Good! Zoot Sims 00:04:38
4 I've Got A Crush On You Zoot Sims 00:03:01
5 I Got Rhythm Zoot Sims 00:07:10
6 Embraceable You Zoot Sims 00:04:52
7 'S Wonderful Zoot Sims 00:04:40
8 Someone To Watch Over Me Zoot Sims 00:03:47
9 Isn't It A Pity Zoot Sims 00:03:28
10 Summertime Zoot Sims 00:05:26
11 They Can't Take That Away From Me Zoot Sims 00:04:37
12 Lady Be Good (Take 2, Alternate) Zoot Sims 00:04:30
13 I've Got A Crush On You (Take 5, Alternate) Zoot Sims 00:03:00
ce mai zice lumea

Pentru a adauga un comentariu te rugam sa te autentifici.