Ella Fitzgerald, Louis Armstrong - The Best Of Ella Fitzgerald And Louis Armstrong On Verve (Audio CD)

The Best Of Ella Fitzgerald And Louis Armstrong On Verve

Ella Fitzgerald, Louis Armstrong

Audio CD

  • Currently 0.00/5

Data lansarii: 01.09.1997

Casa de discuri: Verve

Genul muzical: Jazz (Jazz)

La comanda
Nr. Titlu Artist Durata
1 Let's Call The Whole Thing Off Louis Armstrong 00:04:13
2 Love Is Here To Stay Louis Armstrong feat. Ray Brown, Louie Bellson, Herb Ellis, Oscar Peterson 00:04:00
3 The Nearness Of You Ella Fitzgerald 00:05:42
4 Stars Fell On Alabama Louis Armstrong 00:03:33
5 Gee, Baby, Ain't I Good To You? Ella Fitzgerald 00:04:12
6 They Can't Take That Away From Me Louis Armstrong 00:04:38
7 Autumn In New York Louis Armstrong 00:05:59
8 Summertime Louis Armstrong, Ella Fitzgerald 00:04:58
9 Tenderly Louis Armstrong 00:05:07
10 Stompin' At The Savoy Ella Fitzgerald 00:05:12
11 Under A Blanket Of Blue Ella Fitzgerald feat. Oscar Peterson, Buddy Rich, Ray Brown 00:04:17
12 I Wants To Stay Here Louis Armstrong, Ella Fitzgerald 00:04:38
13 I've Got My Love To Keep Me Warm Louis Armstrong feat. Louie Bellson, Oscar Peterson, Ray Brown, Herb Ellis 00:03:09
14 There's A Boat Dat's Leavin' Soon For New York Louis Armstrong 00:04:53
15 You Won't Be Satisfied (Until You Break My Heart) Ella Fitzgerald, Louis Armstrong 00:04:02
ce mai zice lumea

Pentru a adauga un comentariu te rugam sa te autentifici.