Various Artists - Jazz Ladies (Jazz Club) (Audio CD)

Jazz Ladies (Jazz Club)

CD album

Various Artists

Audio CD

  • Currently 0.00/5

Data lansarii: 22.01.2007

Casa de discuri: Verve

Genul muzical: Jazz (Jazz)

La comanda
Nr. Titlu Artist Durata
1 If I Were a Bell Dinah Washington 00:02:04
2 You Hit The Spot Ella Fitzgerald 00:02:44
3 Shiny Stockings Sarah Vaughan 00:03:24
4 Beautiful Friendship Sue Raney 00:02:22
5 Mack The Knife Shirley Horn 00:03:02
6 It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) Ernestine Anderson 00:02:16
7 What A Little Moonlight Can Do Billie Holiday 00:03:13
8 A Fine Romance Margaret Whiting 00:03:35
9 You'd Be So Nice To Come Home To Helen Merrill, Clifford Brown 00:04:21
10 Rhode Island Is Famous For You Blossom Dearie 00:02:11
11 My Funny Valentine Pim Jacobs 00:02:03
12 Give Me The Simple Life Carmen McRae 00:02:18
13 You're Driving Me Crazy Jeri Southern 00:02:18
14 'Deed I Do Rosemary Clooney 00:01:46
15 My Kind Of Love Patti Page 00:01:32
16 My Heart Belongs To Daddy Anita O'Day 00:02:56
17 Undecided Beverly Kenney 00:02:12
18 They Can't Take That Away From Me Peggy Lee 00:02:59
ce mai zice lumea

Pentru a adauga un comentariu te rugam sa te autentifici.